Thuiswerken? Bloemert biedt kosteloos ondersteuning!

Thuiswerken lijkt soms bijna een mission impossible. Werk en privé lopen in elkaar over, kinderen vragen aandacht tijdens een conference call. Je werkplek thuis is net niet zo handig als op kantoor en even snel langs je collega lopen is niet hetzelfde als een appje sturen. 

Daarom bieden wij (gratis) onze hulp om de IT voor de thuiswerkers prima op orde te krijgen. Dan is dat in ieder geval geregeld!

Wij werken bij Bloemert allemaal thuis. We gebruiken daarvoor verschillende tools, zoals Microsoft Teams, Skype en Zoom. Als IT-bedrijf gebruikten we al veel tools om online te communiceren. Veel handigheidjes kennen we daardoor.

Ons dagelijks werk is werkplekbeheer. Onze klanten moeten kunnen vertrouwen op een goed werkende laptop of pc. We voorkomen storingen, want deze zorgen voor tijdverlies en frustratie. Als er toch een storing is, zorgen we dat deze zo snel mogelijk is opgelost.

Onze kennis en vaardigheden gaan we inzetten om u te helpen bij het thuiswerken.

Wij van Bloemert staan voor u klaar! Bel ons als u tegen (technische) problemen aanloopt inzake het thuiswerken en er niet uitkomt. Of de vraag nou gaat over welke kabel u nodig heeft, of dat u Microsoft Teams niet voor elkaar krijgt, bel ons. Helemaal gratis! Het maakt niet uit of uw organisatie wel of niet klant bij ons is, wij helpen u graag verder. 

Wij zijn bereikbaar op:

Tel:    088 240 01 91
Mail:  support@bloemert.com

  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin