POS (kassa) software

Het onderhoud, doorontwikkeling en maatwerkprojecten van kassasoftware

Deze opdrachtgever is zelf actief in de horeca, zorg, musea etc. en heeft gerenommeerde bedrijven in Nederland, België en Duitsland als klant. De kracht van onze opdrachtgever is dat ze naast hun standaard POS software ook maatwerk oplossingen bieden aan hun klanten.

De werkzaamheden van Bloemert
Bloemert is verantwoordelijk voor het onderhoud, doorontwikkeling en maatwerkprojecten van deze opdrachtgever. Wanneer de opdrachtgever maatwerkprojecten verkoopt, maken zij samen met de eindklant een functioneel ontwerp. Deze krijgt Bloemert aangeleverd en wij maken daarop een technisch ontwerp wat na akkoord uitgevoerd wordt.

Deze projecten voert Bloemert fixed price uit. Onze opdrachtgever loopt op deze manier bij maatwerktrajecten geen enkel risico. Hij weet de inkoopprijs voor de software en kan daar eenvoudig zijn verkoopprijs op baseren.

De oplossing
De oplossing van onze opdrachtgever betreft voor de POS een Windows applicatie en voor de backoffice een webapplicatie. Vooral aan de POS zijde hebben we te maken met veel apparatuur die vanaf de kassa aangestuurd moet worden. Denk hierbij aan pinautomaten, bonprinters, geldtelmachines en toegangspoorten.

Projectvorm
De opdrachtgever heeft alle software ontwikkeling uitbesteed aan Bloemert. Van het product uitbreiden en onderhouden tot het uitvoeren van maatwerktrajecten. Dit wordt binnen Bloemert uitgevoerd door een team dat bestaat uit een projectmanager, supportmedewerker en diverse developers.

Gebruikte technieken:

  • C#
  • SQL server

Bekijk nu de nieuwste projecten

Koppeling tussen Dynamics, CRM, LogicTrade en Magento

Eigen Message Queue ontwikkeld
Deze opdrachtgever heeft ons gevraagd een koppeling te maken tussen Microsoft CRM, Microsoft Dynamics, LogicTrade en een Magento webshop.

Lees verder >

Industriële robot
gekoppeld met software in de cloud

Industriële robot
Dit betreft een project voor een internationale klant (VS, Texas) die zelf wereldwijd zijn projecten verkoopt. Het product dat deze klant verkoopt is een robot met daarbij management en beheersoftware.

Lees verder >

Internet
of Things

Het aantal apparaten dat op internet wordt aangesloten groeit met de dag. Deze apparaten verzamelen en verzenden gegevens voor big data analyse.

Lees verder >