Online bedrijfsbeveiliging

U zorgt er voor dat uw bedrijf ’s avonds goed is afgesloten. De voordeur op slot, een inbraakalarm en waardevolle spullen achter slot en grendel. Maar heeft u dit online ook goed geregeld? Heeft u daar uw waardevolle bestanden ook goed achter slot en grendel zitten?

Firewall

Steeds vaker komen er DDoS-aanvallen voor. Dat zijn cyberaanvallen vanaf meerdere computers, die er samen voor zorgen dat een website of een netwerk niet meer bruikbaar is. Via een achterdeurtje komen ze binnen in uw netwerk en leggen dit plat. De aanvallen van cybercriminelen worden steeds gerichter en gevaarlijker. Met een goede firewall en managementapplicaties kunnen wij uw data professioneel beveiligen. Afhankelijk van de bestaande infrastructuur van uw netwerk kunnen we bepalen welke firewall het meest geschikt is voor uw bedrijf.

Virusscanner

Met een goede virusscanner wapent u zich tegen virussen, malware en crypto-lockers. Daarnaast zijn uw bestanden beveiligd tegen datalekken en encryptie. Wij zijn dealer van Kaspersky, de beste virusscanner op de markt. U bent altijd zeker van de meest up-to-date virusscanner door onze beheertools.

 

Software up-to-date

Om uw netwerk optimaal te beveiligen is het belangrijk dat u geen gebruik maakt van verouderde software. Beveiligingsrisico’s worden vaak in updates opgelost. Bloemert biedt IT-pakketten waarbij wij ervoor zorgen dat al uw software (zowel op de werkplekken, als op de servers) up-to-date blijft. Dit is al mogelijk vanaf € 9,95 per werkplek.

Draadloos netwerk beveiligen

Steeds vaker kiezen bedrijven voor een draadloos netwerk. In de werkplaats, magazijn en op kantoor. Voor uw eigen medewerkers, maar ook voor uw klanten wilt u dit beschikbaar stellen. Denk daarbij wel aan een goede beveiliging! Wij stellen o.a. een versleuteling in, zodat internetcriminelen geen kans maken.

Online beveiliging in onze IT-pakketten

Onze specialiteit is het verzorgen van compleet IT beheer, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Van netwerk- tot serverbeheer in één totaalpakket, voor een vast bedrag per maand. Voorkom onverwachte extra’s en profiteer van onbeperkt support en up-to-date software.

Lite
va
€ 9,95
Complete
va
€ 22,95
Meest gekozen
Excellence by IT
va
€ 32,95
Preventief Onderhoud
Preventief Onderhoud
Backup Garantie
Backup Garantie
Onbeperkt bellen met helpdesk
Onbeperkt bellen met helpdesk
Antivirus
Antivirus
Directe respons
Directe respons
Geen nacalculatie
Geen nacalculatie
Office 365 (Word, Excel, Powerpoint, Onenote)
Office 365 (Word, Excel, Powerpoint, Onenote)
Office 365 (Outlook)
Office 365 (Outlook)

Daarom kiest u voor Bloemert

  • directe support van een technische contactpersoon
  • onbeperkte service, geen extra’s achteraf
  • preventief onderhoud om uitval te voorkomen

 

Neem direct contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van werkplekbeheer voor uw bedrijf? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een eerste kennismaking waarin we samen gaan de mogelijkheden bespreken.

 +31 (0)88 2400 100
  sales@bloemert.com

Laten we kennismaken

DAN BEKIJKEN WE DE MOGELIJKHEDEN