DE BESTE ONLINE WERKPLEK

Office 365 voor bedrijven

De perfecte online werkplek voor bedrijven. Overal en op ieder apparaat toegankelijk! Net zo vertrouwd en veilig als uw vertrouwde Office omgeving op uw eigen pc of laptop. Én omdat Office 365 online staat, beschikt u altijd automatisch over de nieuwste versie. Daarnaast biedt Office 365 voor bedrijven vele extra tools om nog prettiger samen te werken en heeft u 1TB opslag in de cloud.

Office in de cloud

en altijd up-to-date

Onze helpdesk staat klaar

voor alle Office 365 vragen

Bloemert erkend servicepartner

Bloemert is erkend servicepartner van Office 365. Dit betekent dat u bij ons Office 365 kunt afnemen. Wij bieden alle service & support die u van ons gewend bent!

Altijd de laatste versie

Office 365 ontvangt automatisch de meest recente updates. Zo bent u altijd in het bezit van de meest recente versie van Office. En dat is wel zo fijn voor een goede beveiliging van uw bestanden.

Op ieder apparaat

Office 365 kunt u op ieder apparaat installeren. Op uw computer, laptop, tablet en zelfs op de smartphone. Zo kunt u overal bij uw documenten.

Volledig in de cloud of een hybride variant

Altijd en overal bij uw e-mail, agenda en contacten. Al uw bestanden in de cloud. U hoeft met Office 365 geen eigen server meer aan te schaffen. Maar soms kan het juist handiger zijn om wél zelf een server te houden, bijvoorbeeld voor bepaalde softwareprogramma’s die alleen op uw eigen server geïnstalleerd kunnen worden of voor de aansturing van machines. Het kan ook een kwestie van vertrouwen zijn om uw eigen bestanden toch lokaal op uw eigen server te bewaren. Wat de reden ook is, wij bieden de mogelijkheid tot een hybride oplossing. U mailt in de cloud, maar slaat uw bestanden lokaal op. Aan u de keuze!

Office 365 is verkrijgbaar in onze IT-pakketten

Onze specialiteit is het verzorgen van compleet IT beheer, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Van netwerk- tot serverbeheer in één totaalpakket, voor een vast bedrag per maand. Voorkom onverwachte extra’s en profiteer van onbeperkt support en up-to-date software.

Lite
va
€ 9,95
Complete
va
€ 22,95
Meest gekozen
Excellence by IT
va
€ 32,95
Preventief Onderhoud
Preventief Onderhoud
Backup Garantie
Backup Garantie
Onbeperkt bellen met helpdesk
Onbeperkt bellen met helpdesk
Antivirus
Antivirus
Directe respons
Directe respons
Geen nacalculatie
Geen nacalculatie
Office 365 (Word, Excel, Powerpoint, Onenote)
Office 365 (Word, Excel, Powerpoint, Onenote)
Office 365 (Outlook)
Office 365 (Outlook)

Daarom kiest u voor Bloemert

  • directe support van een technische contactpersoon
  • onbeperkte service, geen extra’s achteraf
  • preventief onderhoud om uitval te voorkomen

 

Neem direct contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van werkplekbeheer voor uw bedrijf? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een eerste kennismaking waarin we samen gaan de mogelijkheden bespreken.

 +31 (0)88 2400 100
  sales@bloemert.com

Laten we kennismaken

DAN BEKIJKEN WE DE MOGELIJKHEDEN