U wilt toch ook meer grip op uw IT-kosten?

Wij bieden all-inclusive IT beheer

Heeft u het afgelopen jaar ook meer uitgegeven aan IT-kosten dan verwacht en wilt u meer grip op uw IT-kosten? Een storing is een no-go en zonder een goede netwerkverbinding kunnen we al bijna niet meer werken. Wanneer er een probleem ontstaat op de werkvloer, moet dit zo spoedig mogelijk opgelost te worden. Maar… de kosten vallen altijd hoger uit dan u van tevoren had gebudgetteerd.

Daarom zorgt onze eerstelijns helpdesk er bij een storing voor dat u direct weer aan het werk kunt en dat tegen een vast tarief in de maand. U weet altijd waar u aan toe bent qua kosten. Daarnaast onderhouden wij uw netwerk, verzorgen we de back-up, beveiligen wij uw netwerk tegen virussen en spam en indien gewenst verzorgen wij Office 365 voor u. Zonder dat u achteraf voor verrassingen staat in uw IT uitgaven.

Gratis IT-check!

Benieuwd of all-inclusive IT beheer iets voor uw bedrijf is? Meld u dan aan voor de gratis IT-check. Wij controleren in 2 uur uw serveromgeving, de beveiliging, de back-up en andere bedrijfs-kritische onderdelen, en geven aan waar de verbeterpunten liggen. U ontvangt na afloop van ons een advies. Geen technische termen, gewoon helder en concreet.

De eenvoud van All-inclusive IT beheer

Wij onderhouden uw netwerk voor een vast bedrag per maand. U ontvangt onbeperkt support.
Updates en preventief onderhoud worden op afstand uitgevoerd zonder dat u daar last van heeft.
U staat niet voor verrassingen achteraf. Eén vast bedrag per maand, that’s IT!

De voordelen van
All-inclusive IT beheer

  • Altijd de nieuwste versies/updates
  • Back-up garantie
  • Up-to-date virus- & spambeveiliging
  • Onbeperkte support
  • Preventief onderhoud voorkomt uitval