Koppeling tussen Dynamics, CRM, LogicTrade en Magento

Eigen Message Queue ontwikkeld

Deze opdrachtgever heeft ons gevraagd een koppeling te maken tussen Microsoft CRM, Microsoft Dynamics, LogicTrade en een Magento webshop. De uitdaging lag vooral in het feit dat de opdrachtgever flexibel wil zijn. Zo moet de Magento webshop eenvoudig vervangen kunnen worden door een webshop gebaseerd op een andere techniek.

Om te communiceren met Microsoft Dynamics en Microsoft CRM maken we gebruik van de webservices die deze software biedt. Om te communiceren met LogicTrade hebben we een API ontwikkeld en om te communiceren met Magento hebben wij een Magento plugin ontwikkeld. Deze Magento plugin is dermate breed opgezet dat deze ook breder inzetbaar is. Bloemert biedt deze daarom als losse plugin aan Magento gebruikers aan.

We hebben er voor gekozen een eigen Message Queue (MQ) te ontwikkelen. Deze MQ geeft ons de mogelijkheid eenvoudig andere systemen in te pluggen en bestaande systemen te vervangen. Bovendien kan deze MQ berichten filteren en vertalen om daarmee de juiste koppeling te kunnen maken met de correcte software. Het vertalen van de berichten naar het juiste formaat is gedaan middels XSLT.

Gebruikte technieken:

  • C#
  • Microsoft Dynamics
  • XML
  • XSLT
  • PHP

Bekijk nu de nieuwste projecten

Internet
of Things

Het aantal apparaten dat op internet wordt aangesloten groeit met de dag. Deze apparaten verzamelen en verzenden gegevens voor big data analyse.

Lees verder >

Industriële robot
gekoppeld met software in de cloud

Industriële robot
Dit betreft een project voor een internationale klant (VS, Texas) die zelf wereldwijd zijn projecten verkoopt. Het product dat deze klant verkoopt is een robot met daarbij management en beheersoftware.

Lees verder >

Barcodescanning in productieomgeving

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf dat op een eenvoudige manier wil kunnen monitoren in welk stadium van de productie een bepaald product zich bevindt.

Lees verder >