We just know IT Business Intelligence

De handelingssnelheid waarmee bedrijven opereren is groter dan ooit. Grip houden op alle processen is niet meer mogelijk zonder goede Business Intelligence. Onze uitdaging is de juiste gegevens te ontsluiten en te combineren. We creëren inzicht waarmee onze klanten kunnen sturen in hun onderneming.

Business Intelligence -  Bloemert Excellence by IT

Use IT in your advance Meten en analyseren als basis

Business Intelligence is niet meer voorbehouden aan louter grote organisaties. De toegevoegde waarde van BI wordt onderkend en benut. Meten is weten tenslotte. Wij ondersteunen bedrijven die bewust willen sturen met het inrichten van de juiste business intelligence software.

  Business Intelligence software

Onze dataspecialisten van Bloemert werken veelal met Microsoft Power BI. Een interactieve tool voor het visualiseren van data. Met Microsoft Power BI combineren wij data uit verschillende applicaties. Het voordeel voor onze klanten is dat zij eenvoudig in één tool overzichtelijke grafieken kunnen inzien. Welke omzet heeft u afgelopen maand gedraaid? In één overzicht ziet u dit in een app op uw mobiel. Een vergelijking met vorig jaar? Door de interactieve app kunt u dat direct inzien.

De managementinformatie die uit het dashboard wordt onttrokken heeft als doel business intelligence direct beschikbaar te maken voor eindgebruikers. Power BI is zowel beschikbaar als Software as a Service (SaaS) en als onderdeel van de Microsoft Office 365-suite. Onze BI-experts begeleiden opdrachtgevers van implementatie tot aan de analyse.

Ruben Bosma - BI Specialist
“Mijn specialiteit is om veel datastromen te bundelen en inzichtelijk te maken met heldere grafieken. Kan ik u daar ook mee helpen?”

Ruben Bosma - BI Specialist

Neem contact op
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin