Keep IT together Werkplekbeheer zonder tegenvallers

“Het begint niet met tevreden klanten, maar met tevreden medewerkers” (citaat Richard Branson). Er is weinig vervelender voor werknemers dan falende computers en systemen. Kies voor de zekerheid van optimaal functionerende IT met het excellente werkplekbeheer van Bloemert.

Werkplekbeheer -  Bloemert Excellence by IT

Built IT and control IT Hardware en software om op te bouwen

Betrouwbare IT-apparatuur is een eerste vereiste voor een efficiënt werkende organisatie. Of het nu gaat om de vaste computers, de laptops van de flexwerkers of de printers, ze moeten doen waar ze voor zijn aangeschaft. Toch werkt het in de praktijk vaak anders. Door updates, verouderde systemen of verkeerd gebruik ontstaan storingen.

Deze storingen zorgen naast het tijdverlies vaak voor de nodige frustratie. Goed werkplekbeheer voorkomt deze problemen in veel van de gevallen. Wanneer er toch onvolkomenheden zijn, vraagt dat om adequate oplossingen. Een partner met de juiste kennis en ervaring is in deze gevallen onontbeerlijk.

Keep IT excellent, daar geloven wij in bij Bloemert. Wij dragen zorg voor IT waar u op kunt bouwen, zowel remote (op afstand) als op locatie.

Ook toe aan meer zekerheid?
Wij bieden werkplekbeheer tegen een vast tarief per maand. Zonder gedoe over wie met onze helpdesk mag bellen en hoe vaak. Klik hier om een offerte aan te vragen.

Referentie “Bloemert geeft ons energie én andersom”

- Martine van den Berg, Slim Energiebeheer -

Christian Smit - Manager Managed Services
“Wij staan voor u klaar met onze IT specialisten!”

Christian Smit - Manager Managed Services

Neem contact op
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin