Werkplekbeheer zonder tegenvallers

“Het begint niet met tevreden klanten, maar met tevreden medewerkers” (citaat Richard Branson). Er is weinig vervelender voor werknemers dan falende computers en systemen. Kies voor de zekerheid van optimaal functionerende IT met het excellente werkplekbeheer van Bloemert.

 • Onbeperkt bellen met onze helpdesk
 • Vast bedrag per maand, geen verrassingen achteraf
 • Bespaar op uw licentiekosten
Werkplekbeheer - Werken zonder zorgen

Op zoek naar een werkplekbeheerder?

Maak vrijblijvend gebruik van onze gratis netwerkinventarisatie
of bel nú met een IT-expert op 088 – 240 01 00.

Een ogenblik geduld…

Built IT and control IT Hardware en software om op te bouwen

Betrouwbare IT-apparatuur is een eerste vereiste voor een efficiënt werkende organisatie. Of het nu gaat om de vaste computers, de laptops van de flexwerkers of de printers, ze moeten doen waar ze voor zijn aangeschaft. Toch werkt het in de praktijk vaak anders. Door updates, verouderde systemen of verkeerd gebruik ontstaan storingen.

Deze storingen zorgen naast het tijdverlies vaak voor de nodige frustratie. Goed werkplekbeheer voorkomt deze problemen in veel van de gevallen. Wanneer er toch onvolkomenheden zijn, vraagt dat om adequate oplossingen. Een partner met de juiste kennis en ervaring is in deze gevallen onontbeerlijk.

Keep IT excellent, daar geloven wij in bij Bloemert. Wij dragen zorg voor IT waar u op kunt bouwen, zowel remote (op afstand) als op locatie.

Ook toe aan meer zekerheid?

Wij bieden werkplekbeheer tegen een vast tarief per maand. Zonder gedoe over wie met onze helpdesk mag bellen en hoe vaak. Klik hier om een offerte aan te vragen.

Waar kan Bloemert u nog meer bij helpen?

Bloemert staat voor ‘Excellence by IT’. Onze drie pijlers zijn knowledge, smartness en innovation. Die passen we toe op al onze diensten. Naast werkplekbeheer helpen we u ook graag met andere ICT-oplossingen. Denk aan:

 1. Netwerkbeheer
 2. Serverbeheer
 3. Cloudbeheer
 4. Back-upbeheer
 5. Serverbeveiliging

1. Netwerkbeheer

Een snel, stabiel en dynamisch bedrijfsnetwerk is als een goed geoliede machine. Alle afzonderlijke onderdelen werken soepel en efficiënt samen als een robuust geheel. Als ervaren netwerkbeheerder hebben wij de kennis om dit voor uw bedrijf te realiseren en onderhouden. Denk hierbij ook aan flexibele werkplekken en werken vanuit huis.

2. Serverbeheer

Het uitbesteden van serverbeheer neemt een bedrijf - zowel mét een eigen IT-afdeling als zonder - veel werk uit handen. Bloemert helpt u bij het op maat inrichten van de serversystemen van uw bedrijf. Maar daar houdt onze service niet op: als serverbeheerder zorgen wij ook voor continue monitoring en beveiliging. Ook buiten werktijd!

3. Cloudbeheer

Werken vanuit de cloud biedt veel voordelen. Zo kunt u via internet altijd en overal bij uw digitale bedrijfsmaterialen. Ook hoeft u niet te investeren in hardware voor een eigen server, maar betaalt u een vast maandelijks bedrag. Maar wat is voor uw bedrijf nu de beste en meest veilige manier van migratie naar de cloud? Bloemert verzorgt uw cloudbeheer!

4. Back-upbeheer

Back-upbeheer is een belangrijke achtervang voor uw bedrijf. Uw data moet immers altijd veilig en beschikbaar zijn, ook als ICT-problemen roet in het eten gooien. Een betrouwbaar back-upbeheer zorgt daarvoor. Bloemert helpt u bij het inrichten van een sluitend en bij uw bedrijf passend back-upsysteem.

5. Server beveiligen

Phishing, hackers en ransomware; kortgeleden hadden we er nog nooit van gehoord. Tegenwoordig is cybercrime helaas niet meer weg te denken. Daarom is een goede beveiliging van uw bedrijfsserver van groot belang, ook met het oog op de AVG-privacywetgeving. Bloemert adviseert u bij het beveiligen van uw serverpark!

Wij komen graag met u in contact!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij helpen uw bedrijf graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

- Bel met onze IT-specialisten! +31 (0)88 - 240 01 00
- Mail ons! info@bloemert.com

Nieuwe klanten bieden wij daarnaast een gratis en vrijblijvende inventarisatie voor werkplekbeheer aan.

 • Dream IT
 • Dare IT
 • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin