Call IT innovation Telefoniebeheer

Telefonie is geen losstaand proces meer binnen de organisatie. Het is een elementair onderdeel van de complete kantoorautomatisering. De basis blijft bereikbaarheid, of u nu via het internet belt of niet.

Telefonie -  Bloemert Excellence by IT

Connect IT now Telefoniebeheer vraagt tegenwoordig om een integrale aanpak met uw IT beheer.

Telefonie is een veel omvattender geheel dan pak ‘m beet twintig jaar geleden. Er wordt meer verwacht van de telefoonsystemen, de eisen aan de functionaliteit zijn bovendien hoger en daarmee groeit ook de noodzaak voor professioneel beheer. Bellen via het internet (VoIP) is gemeengoed geworden. Maar de mogelijkheden worden nog niet altijd optimaal benut.

De voordelen van VoIP
Voice-Over-Internet-Protocol-oplossingen (VoIP) behandelt telefonie op dezelfde wijze als internetverkeer. De communicatie tussen CRM- of ERP-systeem en de telefonie biedt dan ook unieke kansen. Bij een call worden direct de gegevens van de beller getoond en zo nodig aangevuld. Het aantal gebruikers en nummers kan naar behoefte worden gewijzigd en doorschakelen kan bijvoorbeeld digitaal worden uitgevoerd door de receptie, zonder de telefoon te gebruiken. VoIP is goedkoper, behoeft geen inrichting van een telefooncentrale en voorkomt de noodzakelijkheid van snoeren en kabels.

Op zoek naar integrale IT oplossingen en daadwerkelijk toegevoegde waarde vanuit telefoniebeheer? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Christian Smit - Manager Managed Services
“Wij staan voor u klaar met onze IT specialisten!”

Christian Smit - Manager Managed Services

Neem contact op
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin