How can we serve you? Custom serverbeheer

Maximaal profiteren van de servercapaciteit start bij de keuze voor, het ontwerp van en de inrichting van de serversystemen. Na de implementatiefase dragen wij als serverbeheerder zorg voor continue monitoring en beveiliging.

Serverbeheer -  Bloemert Excellence by IT

Tackle IT now Proactief serverbeheer - Voorkomen én genezen

Voor mkb-bedrijven kan het uitbesteden van serverbeheer direct van toegevoegde waarde zijn. Zowel voor organisaties met een eigen IT-afdeling als zonder. Enerzijds haalt het de druk af van het veelal kleine team van allround IT-ers intern. Anderzijds is bij calamiteiten extra specialistische inzet noodzakelijk, vaak op uren buiten de reguliere werktijd. Dit heeft grote impact op de beschikbare werkuren en de structuur.

Organisaties die de keuze maken voor het uitbesteden van serverbeheer, hebben meer focus op de strategische IT-projecten. Dit betekent dat de aandacht uit kan gaan naar de businessdoelstellingen. Samen met onze opdrachtgevers bieden we een oplossing op maat. We calculeren de risico’s en maken gezamenlijk een keuze voor de mate van uitbesteden dat bij uw organisatie past.

Wat betekent de keuze voor een cloudoplossing of een on premise (lokale) server?

Benieuwd naar de mogelijkheden en mogelijke consequenties van de verschillende keuzes? De kosten en baten maken we graag inzichtelijk in een offerte op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden van serverbeheer voor uw bedrijf?

Maak vrijblijvend gebruik van onze gratis netwerkinventarisatie
of bel nú met een IT-expert op 088 – 240 01 00.

Een ogenblik geduld…
Christian Smit - Manager Managed Services
“Serverbeheer uitbesteden? Onze IT specialisten staan voor u klaar!”

Christian Smit - Manager Managed Services

Neem contact op
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin