Is IT safe Hoe staat het met jouw beveiliging?

Beveiliging is een belangrijk onderwerp in de huidige markt. Termen als cybercrime, phishing, hackers en ransomware domineren het nieuws. Feit is dat de voortdurende ontwikkeling van onze IT ook een schaduwkant heeft. Cybercriminelen zijn steeds professioneler en werken met zeer geavanceerde apparatuur. Een slecht beveiligde of verouderde server is kwetsbaar en daarmee de systemen die eraan zijn gekoppeld.

Beveiliging -  Bloemert Excellence by IT

To protect and serve Is mijn server wel veilig?

Met name het beschermen van privacygevoelige informatie ligt met de betrekkelijk nieuwe AVG-wetgeving onder een vergrootglas. Dit geldt niet alleen voor overheidsinstellingen, maar ook voor commerciële bedrijven. We merken in de praktijk dat veel ondernemers nog terughoudend zijn in het onderhouden en beveiligen van het serverpark. Dat terwijl de gemiddelde schade per cyberincident in het mkb al rond een ton ligt.

Cybersecurity is dan ook een wezenlijk onderdeel van het serverbeheer en in de breedte voor het complete IT beheer. Wilt u risico’s uitsluiten en zorgen voor een goede beveiliging? Neem contact met ons op voor een gedegen advies.

Christian Smit - Manager Managed Services
“Wij staan voor u klaar met onze IT specialisten!”

Christian Smit - Manager Managed Services

Neem contact op
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin