IT Careers Is IT in you?

Bij Bloemert vinden we dat jíj de kapitein van je eigen loopbaan moet zijn. Jouw passie, jouw drijfveren en jouw verantwoordelijkheid. Je bent betrokken bij de keuze en inrichting van jouw projecten en maakt een plan voor je bijscholing. Door te doen wat leuk is ontstaat excellerende kennis.

IT Careers - Bloemert Excellence by IT

Onze IT-topsporters Bloemert as the perfect match

Werkplezier, daar begint alles mee. Vanuit die gedachte selecteren we opdrachten die bij jou passen. Maar die ook passen bij de ambitie die je hebt. Ambitie om de volgende stap te zetten. Wij vinden het belangrijk dat je daarbij ook workshops, trainingen of congressen volgt die passen bij het pad dat jij kiest. Samen geven we jouw ambitie de ruimte.

Henry Roeland

Henry Roeland

"Bloemert is gewoon een snoepwinkel om te mogen werken. Door de verschillende divisies en het werken op externe projecten kun je meekijken en meewerken bij verschillende bedrijven."

Lees meer
Klaas Baarssen

Klaas Baarssen

"Er is veel persoonlijke aandacht voor de medewerkers, zowel zakelijk als privé. Bloemert biedt de mogelijkheid om jezelf blijvend te ontwikkelen. En je wordt daar ook voor beloond".

Lees meer
Marcel Ravensbergen

Marcel Ravensbergen

"Elke keer dat ik een vraag heb, kan ik terugvallen op de kennis en ervaring van mijn collega’s. Daar zit ongelooflijk veel bereidheid om elkaar te helpen."

Lees meer
IT-excellence by innovation, knowledge and smartness

Waarom Bloemert? Excellence by IT

Bloemert is van origine een softwarehuis. Wij begrijpen als geen ander wat softwareontwikkeling inhoudt, wat ervoor nodig is en wat erbij komt kijken. Wij bieden jou de tools om verder te groeien. Om een echte IT topper te worden!

Eén tool die we inzetten is onze ondersteuningsunit. Dat zijn senior architecten en developers die jou helpen bij lastige vraagstukken die jij tijdens je werk tegenkomt. Je kunt altijd op hen terugvallen. Samen zoeken jullie naar de beste oplossing. Zodat jij weer een stapje verder groeit!

Onze Technical Steering Group houdt de nieuwste ontwikkelingen bij. Zij geven onze developers en architecten advies over welke technieken verouderd zijn en welke nieuwe tools we juist gaan omarmen.

  • Kansen bieden
  • Laten excelleren
  • Groei bezorgen

Onze vacatures Dream IT, Dare IT, Do It

System Engineer

Medior/Senior Staphorst Meer weten

Corporate Recruiter

Medior/Senior Zwolle Meer weten

.NET Developer

Junior/Medior Staphorst Meer weten

Solution Architect

Senior Regio Amersfoort-Utrecht-Amsterdam Meer weten

.NET Developer

Senior Regio's Amsterdam-Amersfoort-Den Haag Meer weten
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin