Alles in één pakket

Één vaste prijs voor compleet IT-beheer, geen onverwachte extra’s

Wij zorgen dat u geen omkijken heeft naar uw netwerk- en IT-beheer. Een probleem? Wij lossen het voor u op. Alles in één pakket voor een vaste prijs, zonder extra kosten achteraf. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij netwerk- en werkplekbeheer voor ieder bedrijf van klein tot groot uitvoeren. Wij zorgen dat u altijd door kunt!

Bekijk de prijzen of vraag een offerte aan.

Geen gedoe over onvoorziene kosten.

WIJ HOUDEN VAN DUIDELIJKHEID.

Wij zijn er om uw team perfect te laten werken. Of ze nu een vaste computer gebruiken, een laptop, tablet of mobiele telefoon: wij ondersteunen het! Ons doel is dat uw team bezig kan zijn met het werk waar ze goed in zijn. Dan zorgen wij er voor dat uw IT-omgeving werkt. Alles voor één vast bedrag per maand.

Computer stuk of een onderdeel van een server kapot?

WIJ REGELEN HET!

Wij onderhouden uw complete netwerk, maar gaat er toch iets kapot? Dan zorgen wij voor de reparatie of voor nieuwe apparatuur. Of het nu gaat om een nieuwe computer, muis of complete server. Dat werkt zeker for IT!

Van preventie tot oplossen storingen

WE LET IT WORK, ALTIJD 100%

Wij zorgen voor preventief onderhoud van uw IT-omgeving en monitoren proactief, om zo “down-time” te voorkomen. Maar treedt er onverwachts toch een storing op? Wij lossen het z.s.m. op. Misschien zelfs al voordat u het merkt! En komt u er zelf even niet uit? Onze helpdesk staat voor u klaar!

Staat uw data al in de cloud?

OFFLINE OF ONLINE, WE LET IT WORK

U heeft veel verschillende keuzes. U kunt alles intern houden: een eigen server die daadwerkelijk in uw kantoor staat. Of u kiest er juist voor om alle data en al uw software programma’s in de cloud te zetten. Maar wat u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het werkt!

Uw data en uw e-mail in de cloud?

OVERAL TOEGANG TOT BESTANDEN

Of u nu werkt met software die op uw eigen lokale server staat, of u werkt met software die in de cloud staat; met werkplekbeheer van Bloemert bent u flexibel in uw keuzes. U kiest wat het beste bij uw bedrijf past: Office 365 of een lokale Office versie. Wij helpen u kiezen en zorgen dat uw keuze perfect werkt.

ÉÉN VASTE PRIJS, THAT'S IT!


In het schema hieronder ziet u de prijzen per werkplek per maand. Eén vast bedrag per maand waarvoor wij al uw werkplekken en servers in topconditie houden; storingen oplossen én waarvoor u onbeperkt kunt bellen met onze helpdesk!

Altijd up to date
va
9,95
Onbeperkte hulp
va
12,95
Volledig ontzorgd
va
19,95
Server in de cloud of eigen server
Onbeperkt bellen met onze helpdesk
Monitoring van uw serverprestaties
Preventief onderhoud
Oplossen storingen
Vervanging van werkplekken
Back-up controle
Back-up garantie
Security
Controle per kwartaal
Controle per maand
Continue controle
Reactietijd op uw meldingen
4 uur
4 uur
1 uur
Maandelijkse rapportages

Wilt u liever direct contact opnemen?+31 (0)88 2400 191
Boer-staphorst
Boumatic
ICS-adviseurs
Prominent
Rabobank
RDW
Tebezo
Trendhopper
Mubo-Metaal
qquest
Thuisin

Laten we kennismaken

Dan bekijken we de mogelijkheden

Wij staan voor u klaar!Bel ons gerust