Ik ben op zoek naar een uitdagende opdracht

Uitdaging. Flexibiliteit. Een kijkje nemen in verschillende keukens. Passen deze woorden bij u? Grote kans dat u in ons team past!

Ik zoek een developer

U zoekt een gepassioneerde IT-er? Een software developer, architect of scrum master? Bij ons vindt u de juiste persoon voor uw team.

THE PERFECT MATCH

Gaan voor het beste. Niet met minder genoegen nemen. Dat zijn onze drijfveren om een perfecte match te maken. Een match tussen IT-professionals en opdrachtgever. De klik moet er aan beide kanten zijn. Ons IT-personeel is divers en we gaan samen op zoek naar de perfecte match. Past de opdracht bij de developer? En past de developer bij de opdracht? Beide zijden zijn voor ons super belangrijk.

Zijn beide partijen blij met elkaar? Dan is onze missie geslaagd, we did IT again!

Projecten van Bloemert

Het onderhoud en de doorontwikkeling van kassasoftware

POS (kassa) software
Deze opdrachtgever is zelf actief in de horeca, zorg, musea etc. en heeft gerenommeerde bedrijven in Nederland, België en Duitsland als klant.

Lees verder >

Koppeling tussen Dynamics, CRM, LogicTrade en Magento

Eigen Message Queue ontwikkeld
Deze opdrachtgever heeft ons gevraagd een koppeling te maken tussen Microsoft CRM, Microsoft Dynamics, LogicTrade en een Magento webshop.

Lees verder >

Industriële robot
gekoppeld met software in de cloud

Industriële robot
Dit betreft een project voor een internationale klant (VS, Texas) die zelf wereldwijd zijn projecten verkoopt. Het product dat deze klant verkoopt is een robot met daarbij management en beheersoftware.

Lees verder >

Barcodescanning in productieomgeving

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf dat op een eenvoudige manier wil kunnen monitoren in welk stadium van de productie een bepaald product zich bevindt.

Lees verder >

Asset management
software (RWS)

Onze opdrachtgever werkt in opdracht van Rijkswaterstaat. Zij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van de lichtobjecten (o.a. vuurtorens, bakens) langs rijksvaarwegen.

Lees verder >

Internet
of Things

Het aantal apparaten dat op internet wordt aangesloten groeit met de dag. Deze apparaten verzamelen en verzenden gegevens voor big data analyse.

Lees verder >