Asset management software (RWS)

Onze opdrachtgever werkt in opdracht van Rijkswaterstaat. Zij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van de lichtobjecten (o.a. vuurtorens, bakens) langs rijksvaarwegen. We hebben voor onze opdrachtgever een Asset Management software oplossing ontwikkeld. Asset Management is het beheren van het onderhoud aan fysieke objecten.

De opdracht
Onze opdracht was dat deze software zowel toegankelijk moest zijn vanaf het kantoor van de opdrachtgever, als dat de Rijkswaterstaat mee kon kijken in de software en dat de servicemonteur onderweg toegang had tot de software.

De oplossing
We hebben gekozen voor een webapplicatie welke gehost wordt op één van onze eigen hostingservers. Door te kiezen voor een responsive design van de applicatie is de software ook beschikbaar op een tablet. Alle servicemonteurs hebben inmiddels een iPad zodat ze eenvoudig storingen onderweg in kunnen zien en kunnen registreren. Op basis van rollen en rechten wordt bepaald welke gebruiker toegang heeft tot welke informatie en functies. Op die manier kan Rijkswaterstaat ook inloggen en krijgt daarmee toegang tot de afgesproken informatie.

In de applicatie kunnen alle lichtobjecten worden aangemaakt met daarbij alle kenmerken van elk lichtobject. Op basis van deze gegevens kan de gebruiker zelf onderhoudsrapporten en inspectierapporten maken. Daarnaast kan door middel van slimme signalering voorspeld worden wanneer een lichtobject onderhoud nodig heeft.

Gebruikte technieken:

  • PHP
  • MySQL

Bekijk nu de nieuwste projecten

Koppeling tussen Dynamics, CRM, LogicTrade en Magento

Eigen Message Queue ontwikkeld
Deze opdrachtgever heeft ons gevraagd een koppeling te maken tussen Microsoft CRM, Microsoft Dynamics, LogicTrade en een Magento webshop.

Lees verder >

Industriële robot
gekoppeld met software in de cloud

Industriële robot
Dit betreft een project voor een internationale klant (VS, Texas) die zelf wereldwijd zijn projecten verkoopt. Het product dat deze klant verkoopt is een robot met daarbij management en beheersoftware.

Lees verder >

Barcodescanning in productieomgeving

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf dat op een eenvoudige manier wil kunnen monitoren in welk stadium van de productie een bepaald product zich bevindt.

Lees verder >