Zes redenen om voor Bloemert als werkgever te kiezen!

Als software ontwikkelaar kun je bijna overal aan de slag. Bloemert is een no-nonsense softwarehuis waar we met een mooi team van professionals werken. We geven je zes redenen om eens na te denken over een dienstverband bij Bloemert.

1. Werkgeluk

Wij zijn er van overtuigd dat groei, zingeving en autonomie bijdragen aan werkgeluk. Je moet je vrij voelen om jezelf te zijn en kunnen terugvallen op een team van kundige, professionele collega’s. Het gezamenlijke doel is om het beste uit jezelf te halen. Samen staan we sterk!

2. Vrijheid & Vertrouwen

Een gezonde werk-privébalans vinden wij belangrijk. Bij Bloemert is er vrijheid in werktijden, werklocatie, keuze in type dienstverband (midlance of regulier), mobiliteit, en nog veel meer. Het heeft geen zin om als werkgever een overvloed aan regels op te stellen. Wij vertrouwen er op dat jij de juiste mentaliteit hebt en je verantwoordelijkheid neemt.

3. Oprecht

Communiceren doen wij open, eerlijk en direct. Geen bijbedoelingen, kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Wij geloven dat dit de beste manier is om een jouw persoonlijke en onze gezamenlijke doelen te bereiken. Korte lijntjes en weinig bureaucratie is waar wij blij van worden.

4. Nuchter & Pragmatisch

De uitspraak ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ past bij ons. Maar steek vooral je hoofd boven het maaiveld uit op basis van je kunde, kennis en prestaties. Wij zijn namelijk echte doeners en gaan lastige situaties niet uit de weg.

5. Focus & Ontwikkeling

Alle medewerkers van Bloemert worden actief gestimuleerd om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Maatwerk vinden we hierin belangrijk. We bespreken regelmatig je leerdoelen, zodat je de juiste focus houdt om jouw ambities waar te maken. Dit is een doorlopend proces. Via het persoonlijke opleidingsbudget is er de vrijheid om hier zelf invulling aan te geven en de voor jou best passende leervorm toe te passen.

6. Gezelligheid & Kennisdeling

Uiteraard is het ook belangrijk om te ontspannen. We houden zeker van een gezellige borrel en organiseren meerdere keren per jaar events om kennis te delen (klik hier voor ons laatste event). Dit alles is niet verplicht. Je hebt zelf de vrijheid om te kiezen wanneer je wel of niet aansluit.

Zes redenen die écht het verschil maken. Dat vinden wij niet alleen, dat ervaren wij ook. De medewerkers van Bloemert zijn gemiddeld 4,5 jaar bij ons in dienst en een kwart zelfs al meer dan 8 jaar. Dat zegt meer dan woorden. Benieuwd naar hun ervaringen? Drie van onze collega’s hebben wij gevraagd om te vertellen waarom ze bij ons werken. Lees het hier.

Herken jij jezelf in onze cultuur en ben je benieuwd of werken bij Bloemert iets voor jou kan zijn? Wanneer je een baan zoekt als .NET Developer of Architect komen we graag met je in contact! Neem contact op met Jolanda (HR) via 088 – 2400 100 of hr@bloemert.com. Ze gaat graag samen met jou in gesprek om vrijblijvend te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Meer actueel

December '21 must reads for developers (and architects)

December '21 must reads for developers (and architects)

Afgelopen maand verschenen er weer interessante artikelen over ons vakgebied. Jarno Nijboer (Fullstack C# Developer) raadt de volgende vijf artikelen aan om te lezen.

Lees meer
Greenfield en Brownfield projecten

Greenfield en Brownfield projecten

De termen greenfield en brownfield komen in de IT vaak voor. We leggen je graag uit wat het verschil is.

Lees meer
October '21 must reads for developers (and architects)

October '21 must reads for developers (and architects)

Afgelopen maand verschenen er weer interessante artikelen over ons vakgebied. Jarno Nijboer (Fullstack C# Developer) raadt de volgende vier artikelen aan om te lezen.

Lees meer
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin