Wij werken thuis, Bloemert is wel optimaal bereikbaar

Vanaf 16 maart werken wij thuis. Ons kantoor is gesloten, maar natuurlijk zijn wij vanuit huis aan het werk en zijn wij bereikbaar via onze normale kanalen.

Wij willen een veilige werkomgeving bieden aan onze werknemers, klanten en relaties en dragen graag bij om verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken. Om die reden hebben wij ons kantoor gesloten en werken wij zoveel mogelijk vanuit huis.

Uiteraard zijn wij gewoon bereikbaar via telefoon, mail of de andere bekende kanalen. Fysieke afspraken proberen wij waar mogelijk te beperken.

Thuis werken is toch minder leuk en gezellig, daarom heeft iedereen een bloemetje gekregen om zijn of haar thuiswerkplek mee op te vrolijken.

Meer actueel

Midlance: Freelancen met een vaste baan

Midlance: Freelancen met een vaste baan

Wil je meer verdienen en ben je daarbij bereidt tot het aangaan van gedeeld ondernemerschap, dan bieden wij een dienstverband op basis van onze Midlance verloningsstructuur.

Lees meer
June '21 must reads for developers (and architects)

June '21 must reads for developers (and architects)

Afgelopen maand verschenen er weer interessante artikelen over ons vakgebied. Martin Watts (.NET Developer/Architect) raadt de volgende vier artikelen aan om te lezen.

Lees meer
May '21 must reads for developers (and architects)

May '21 must reads for developers (and architects)

Afgelopen maand verschenen er weer interessante artikelen over ons vakgebied. Martin Watts (.NET Developer/Architect) raadt de volgende drie artikelen aan om te lezen.

Lees meer
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin