Tech Event C#: Past, Present & Future was een succes

Het eerste online Tech Event was interessant en boeiend voor de deelnemers en de YouTube kijkers.

Gerjan Konterman heeft een compleet en gevarieerd programma aangeboden over C# met de titel: C#: Past, Present & Future. Zowel junior als senior software ontwikkelaar wist Gerjan door zijn verhaal, voorbeelden en uitleg te boeien.

Gerjan nam iedereen op een interactieve wijze mee van C# 6.0 tot en met C# 9.0 en gaf tevens kort zijn visie op de toekomst (C# 10.0). Per versie was er een uit te voeren opdracht, zodat features gelijk konden worden toegepast. Voor elke opdracht werd één van de collega’s van Bloemert uitgenodigd om zijn uitkomst te laten zien en toe te lichten. Deze aanpak bleek een succes en maakte het door de live coding en hands-on aanpak zeer leerzaam bleek uit de reacties achteraf.

Ondanks dat er heel veel te vertellen is over de ontwikkeling van C#, wist Gerjan zijn verhaal kort en bondig te houden zonder in te leveren op inhoud. Hierdoor wist hij de aandacht het hele Tech Event goed vast te houden.

Enkele reacties van de deelnemers:

Het Tech Event is hier terug te kijken via YouTube. In de omschrijving bij de video worden de links naar de opdrachten vermeld, dus je kunt ook nu nog zelf actief deelnemen.

Meer actueel

Midlance: Freelancen met een vaste baan

Midlance: Freelancen met een vaste baan

Wil je meer verdienen en ben je daarbij bereidt tot het aangaan van gedeeld ondernemerschap, dan bieden wij een dienstverband op basis van onze Midlance verloningsstructuur.

Lees meer
June '21 must reads for developers (and architects)

June '21 must reads for developers (and architects)

Afgelopen maand verschenen er weer interessante artikelen over ons vakgebied. Martin Watts (.NET Developer/Architect) raadt de volgende vier artikelen aan om te lezen.

Lees meer
May '21 must reads for developers (and architects)

May '21 must reads for developers (and architects)

Afgelopen maand verschenen er weer interessante artikelen over ons vakgebied. Martin Watts (.NET Developer/Architect) raadt de volgende drie artikelen aan om te lezen.

Lees meer
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin