Persoonlijk opleidingsbudget is win-win

Ieder mens verdient het om zichzelf te ontwikkelen. Mensen die zichzelf kunnen ontwikkelen binnen hun vakgebied zijn gelukkiger en hebben meer plezier in hun werk.

Bij Bloemert kunnen we dit zeker beamen. Daarom investeren wij graag in onze medewerkers.

Gebruik je opleidingsbudget

Uit onderzoek blijkt dat 40% van de medewerkers die een persoonlijk opleidingsbudget aangeboden krijgen dit niet gebruikt. Een gemiste kans! Door de waan van de dag, ingewikkelde regels en andere belangrijke zaken komt het er niet van. In deze valkuilen trapten wij in het verleden ook vaak. Dat moest anders! Daarom is persoonlijke groei en opleiding een agendapunt dat in periodieke gesprekken met medewerkers altijd aan de orde komt. 

Aanbod

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter ons bedrijf. Samen streven we naar innovatie en hoge kwaliteit in de breedste zin van het woord. Bloemert investeert graag in de medewerkers om hen te laten groeien in professionaliteit. Dit doen wij door projecten af te stemmen op de kennis en behoeften van de medewerker (learning on the job). Daarnaast biedt Bloemert een jaarlijks opleidingsbudget aan. Door zowel uitdagende projecten als opleidingsmogelijkheden te bieden, krijg je als medewerker de kans om opgedane kennis meteen toe te passen in de praktijk.

Maatwerk

Omdat Bloemert het gebruik van opleidingsbudget aanmoedigt hebben wij veel ervaring met de inzet van opleidingsbudget. Onze ervaring is dat een opleidingstraject altijd maatwerk is. Iedereen heeft een eigen leerbehoefte. Als iedere medewerker het traject kan volgen dat bij hem of haar past, dan zal dit het beste resultaat en een goede ervaring opleveren.

Mogelijkheden

Wij stellen ons hierin dus open op naar onze medewerkers. Zij mogen aangeven op welke wijze zij hun loopbaan willen verdiepen. Dit kan bijvoorbeeld een volwaardige studie zijn, een e-learningstraject, een training, cursus of zelfstudie met behulp van leerboeken. Wij horen graag wat de wensen zijn en denken mee in keuzes. Samen met de medewerker zoeken wij naar een passend leertraject.

Voordelen

Het volgen van studie (op welke manier dan ook) heeft voor zowel medewerker als werkgever veel voordelen. 
Voordelen voor jou als werknemer:

Meer werkplezier:

  • Door opleiding vergaar je nieuwe kennis die ook nieuwe ideeën geven voor het huidige werk.
  • Je ontdekt waar je talenten liggen.

Meer kennis:

  • Je bent duurzamer inzetbaar door alle opgedane kennis, dat maakt dat je kennis van het vakgebied up-to-date is.
  • Door jouw vergaarde kennis kun je ook collega’s en het bedrijf waar je werkt verder helpen.

Bovenstaande voordelen zijn voor de werkgever natuurlijk ook allemaal een voordeel.
Daarom zien wij het persoonlijk opleidingsbudget als een win-win situatie voor werkgever en werknemer.

Toekomst

Word jij onderdeel van het Bloemert-team, dan gaan we samen op zoek hoe jij o.a. door opleiding de beste versie van jezelf kan worden in jouw carrière! 

Benieuwd of er voor jou een plekje in ons team is, kijk hier op onze vacaturepagina.

Meer actueel

Midlance: Freelancen met een vaste baan

Midlance: Freelancen met een vaste baan

Wil je meer verdienen en ben je daarbij bereidt tot het aangaan van gedeeld ondernemerschap, dan bieden wij een dienstverband op basis van onze Midlance verloningsstructuur.

Lees meer
June '21 must reads for developers (and architects)

June '21 must reads for developers (and architects)

Afgelopen maand verschenen er weer interessante artikelen over ons vakgebied. Martin Watts (.NET Developer/Architect) raadt de volgende vier artikelen aan om te lezen.

Lees meer
May '21 must reads for developers (and architects)

May '21 must reads for developers (and architects)

Afgelopen maand verschenen er weer interessante artikelen over ons vakgebied. Martin Watts (.NET Developer/Architect) raadt de volgende drie artikelen aan om te lezen.

Lees meer
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin