Nieuwe website

Yes, onze nieuwe website is live!

Onze corporate website wilden we graag een update geven. Van de ene wens kwamen we op de volgende wens. Met als gevolg dat we geen update hebben gekregen, maar een compleet níeuwe website! Deze sluit aan bij onze nieuwe positionering. 

We laten hiermee nog duidelijker zien wat we doen: Software Solutions, Managed Services en Staffing. We ontwikkelen software, leveren IT Beheer diensten (Managed Services) en detacheren .Net developers en architecten (Staffing). 

Onze divisie Software Solutions bedenkt en ontwikkelt - naast maatwerksoftware voor onze klanten - ook producten die we zelf op de markt zetten. LogicTrade is bijvoorbeeld software die we zelf ontwikkeld hebben. Voor deze softwareproducten komen aparte productpagina's los van deze corporate website Bloemert.com.

Wij zijn trots op onze nieuwe website!

Meer actueel

Maak kennis met IT Staffing

Maak kennis met IT Staffing

Bij IT Staffing hanteren we de visie dat onze medewerkers kapitein zijn van hun eigen loopbaan.

Lees meer
Bloemert helpt kosteloos bij thuiswerken

Bloemert helpt kosteloos bij thuiswerken

Thuiswerken lijkt soms bijna een mission impossible. Daarom bieden wij (gratis) onze hulp om de IT voor de thuiswerkers prima op orde te krijgen. Dan is dat in ieder geval geregeld!

Lees meer
Wij werken thuis, Bloemert is wel optimaal bereikbaar

Wij werken thuis, Bloemert is wel optimaal bereikbaar

Vanaf 16 maart werken wij thuis. Ons kantoor is gesloten, maar natuurlijk zijn wij vanuit huis aan het werk en zijn wij bereikbaar via onze normale kanalen.

Lees meer
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin