Nieuwe website

Yes, onze nieuwe website is live!

Onze corporate website wilden we graag een update geven. Van de ene wens kwamen we op de volgende wens. Met als gevolg dat we geen update hebben gekregen, maar een compleet níeuwe website! Deze sluit aan bij onze nieuwe positionering. 

We laten hiermee nog duidelijker zien wat we doen: Software Solutions, Managed Services en Staffing. We ontwikkelen software, leveren IT Beheer diensten (Managed Services) en detacheren .Net developers en architecten (Staffing). 

Onze divisie Software Solutions bedenkt en ontwikkelt - naast maatwerksoftware voor onze klanten - ook producten die we zelf op de markt zetten. LogicTrade is bijvoorbeeld software die we zelf ontwikkeld hebben. Voor deze softwareproducten komen aparte productpagina's los van deze corporate website Bloemert.com.

Wij zijn trots op onze nieuwe website!

Meer actueel

October '21 must reads for developers (and architects)

October '21 must reads for developers (and architects)

Afgelopen maand verschenen er weer interessante artikelen over ons vakgebied. Jarno Nijboer (Fullstack C# Developer) raadt de volgende vier artikelen aan om te lezen.

Lees meer
Voordelen van werken op externe projecten

Voordelen van werken op externe projecten

Bij Bloemert werken onze .NET Developers en Architecten zowel op interne als externe projecten. Wat is het voordeel voor jou als developer om op externe projecten te werken? We nemen in dit artikel graag mee in de redenen die onze medewerkers benoemen.

Lees meer
Zes redenen om voor Bloemert als werkgever te kiezen!

Zes redenen om voor Bloemert als werkgever te kiezen!

Als software ontwikkelaar kun je bijna overal aan de slag. Bloemert is een no-nonsense softwarehuis waar we met een mooi team van professionals werken. We geven je zes redenen om eens na te denken over een dienstverband bij Bloemert.

Lees meer
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin