Bloemert helpt kosteloos bij thuiswerken

Thuiswerken lijkt soms bijna een mission impossible. Daarom bieden wij (gratis) onze hulp om de IT voor de thuiswerkers prima op orde te krijgen. Dan is dat in ieder geval geregeld!

Wij werken bij Bloemert allemaal thuis. We gebruiken daarvoor verschillende tools, zoals Microsoft Teams, Skype en Zoom. Als IT-bedrijf gebruikten we al veel tools om online te communiceren. Veel handigheidjes kennen we daardoor.

Ons dagelijks werk is werkplekbeheer. Onze klanten moeten kunnen vertrouwen op een goed werkende laptop of pc. We voorkomen storingen, want deze zorgen voor tijdverlies en frustratie. Als er toch een storing is, zorgen we dat deze zo snel mogelijk is opgelost.

Onze kennis en vaardigheden gaan we inzetten om u te helpen bij het thuiswerken.

Wij van Bloemert staan voor u klaar! Bel ons als u tegen (technische) problemen aanloopt inzake het thuiswerken en er niet uitkomt. Of de vraag nou gaat over welke kabel u nodig heeft, of dat u Microsoft Teams niet voor elkaar krijgt, bel ons. Helemaal gratis! Het maakt niet uit of uw organisatie wel of niet klant bij ons is, wij helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar op tel. 088 240 01 91 of per mail op support@bloemert.com.

Meer actueel

10.000 stappen challenge

10.000 stappen challenge

Tip voor alle thuiswerkers: doe een 10.000 stappen challenge

Lees meer
IT Begroting voor 2021 maken

IT Begroting voor 2021 maken

De komende periode zullen veel bedrijven en organisaties de begroting voor 2021 gaan maken.

Lees meer
Maak kennis met IT Staffing

Maak kennis met IT Staffing

Bij IT Staffing hanteren we de visie dat onze medewerkers kapitein zijn van hun eigen loopbaan.

Lees meer
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin