Bloemert helpt kosteloos bij thuiswerken

Thuiswerken lijkt soms bijna een mission impossible. Daarom bieden wij (gratis) onze hulp om de IT voor de thuiswerkers prima op orde te krijgen. Dan is dat in ieder geval geregeld!

Wij werken bij Bloemert allemaal thuis. We gebruiken daarvoor verschillende tools, zoals Microsoft Teams, Skype en Zoom. Als IT-bedrijf gebruikten we al veel tools om online te communiceren. Veel handigheidjes kennen we daardoor.

Ons dagelijks werk is werkplekbeheer. Onze klanten moeten kunnen vertrouwen op een goed werkende laptop of pc. We voorkomen storingen, want deze zorgen voor tijdverlies en frustratie. Als er toch een storing is, zorgen we dat deze zo snel mogelijk is opgelost.

Onze kennis en vaardigheden gaan we inzetten om u te helpen bij het thuiswerken.

Wij van Bloemert staan voor u klaar! Bel ons als u tegen (technische) problemen aanloopt inzake het thuiswerken en er niet uitkomt. Of de vraag nou gaat over welke kabel u nodig heeft, of dat u Microsoft Teams niet voor elkaar krijgt, bel ons. Helemaal gratis! Het maakt niet uit of uw organisatie wel of niet klant bij ons is, wij helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar op tel. 088 240 01 91 of per mail op support@bloemert.com.

Meer actueel

Midlance: Freelancen met een vaste baan

Midlance: Freelancen met een vaste baan

Wil je meer verdienen en ben je daarbij bereidt tot het aangaan van gedeeld ondernemerschap, dan bieden wij een dienstverband op basis van onze Midlance verloningsstructuur.

Lees meer
June '21 must reads for developers (and architects)

June '21 must reads for developers (and architects)

Afgelopen maand verschenen er weer interessante artikelen over ons vakgebied. Martin Watts (.NET Developer/Architect) raadt de volgende vier artikelen aan om te lezen.

Lees meer
May '21 must reads for developers (and architects)

May '21 must reads for developers (and architects)

Afgelopen maand verschenen er weer interessante artikelen over ons vakgebied. Martin Watts (.NET Developer/Architect) raadt de volgende drie artikelen aan om te lezen.

Lees meer
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin