Bloemert helpt kosteloos bij thuiswerken

Thuiswerken lijkt soms bijna een mission impossible. Daarom bieden wij (gratis) onze hulp om de IT voor de thuiswerkers prima op orde te krijgen. Dan is dat in ieder geval geregeld!

Wij werken bij Bloemert allemaal thuis. We gebruiken daarvoor verschillende tools, zoals Microsoft Teams, Skype en Zoom. Als IT-bedrijf gebruikten we al veel tools om online te communiceren. Veel handigheidjes kennen we daardoor.

Ons dagelijks werk is werkplekbeheer. Onze klanten moeten kunnen vertrouwen op een goed werkende laptop of pc. We voorkomen storingen, want deze zorgen voor tijdverlies en frustratie. Als er toch een storing is, zorgen we dat deze zo snel mogelijk is opgelost.

Onze kennis en vaardigheden gaan we inzetten om u te helpen bij het thuiswerken.

Wij van Bloemert staan voor u klaar! Bel ons als u tegen (technische) problemen aanloopt inzake het thuiswerken en er niet uitkomt. Of de vraag nou gaat over welke kabel u nodig heeft, of dat u Microsoft Teams niet voor elkaar krijgt, bel ons. Helemaal gratis! Het maakt niet uit of uw organisatie wel of niet klant bij ons is, wij helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar op tel. 088 240 01 91 of per mail op support@bloemert.com.

Meer actueel

October '21 must reads for developers (and architects)

October '21 must reads for developers (and architects)

Afgelopen maand verschenen er weer interessante artikelen over ons vakgebied. Jarno Nijboer (Fullstack C# Developer) raadt de volgende vier artikelen aan om te lezen.

Lees meer
Voordelen van werken op externe projecten

Voordelen van werken op externe projecten

Bij Bloemert werken onze .NET Developers en Architecten zowel op interne als externe projecten. Wat is het voordeel voor jou als developer om op externe projecten te werken? We nemen in dit artikel graag mee in de redenen die onze medewerkers benoemen.

Lees meer
Zes redenen om voor Bloemert als werkgever te kiezen!

Zes redenen om voor Bloemert als werkgever te kiezen!

Als software ontwikkelaar kun je bijna overal aan de slag. Bloemert is een no-nonsense softwarehuis waar we met een mooi team van professionals werken. We geven je zes redenen om eens na te denken over een dienstverband bij Bloemert.

Lees meer
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin