10.000 stappen challenge

Tip voor alle thuiswerkers: doe een 10.000 stappen challenge

Wij werken sinds de aanscherping van de coronamaatregelen weer allemaal thuis. De meeste collega's zagen daar behoorlijk tegenop. Een paar dagen per week thuis, prima, maar weer de hele week thuis is toch niet zo leuk meer. Om onszelf te motiveren om achter de laptop vandaan te komen en lekker naar buiten te gaan, doen we gezamenlijk een 10.00 stappen challenge. 17 (!) collega's hebben zich aangemeld om elke dag 10.000 stappen te zetten. We delen onze resultaten onderling, om elkaar te motiveren en te steunen. En dat werkt echt ontzettend goed! Er gaan foto's rond van collega's die in de stromende regen aan het wandelen of hardlopen zijn. Foto's van prachtige natuur. Foto's van blije kinderen die alweer naar een speeltuintje lopen met papa of mama. 

Zo houden we toch contact met elkaar. Onze 10.000 stappen app vervangt het koffiepraatje. Het is gezellig en we zijn nog sportief bezig ook. 

Meer actueel

IT Begroting voor 2021 maken

IT Begroting voor 2021 maken

De komende periode zullen veel bedrijven en organisaties de begroting voor 2021 gaan maken.

Lees meer
Maak kennis met IT Staffing

Maak kennis met IT Staffing

Bij IT Staffing hanteren we de visie dat onze medewerkers kapitein zijn van hun eigen loopbaan.

Lees meer
Bloemert helpt kosteloos bij thuiswerken

Bloemert helpt kosteloos bij thuiswerken

Thuiswerken lijkt soms bijna een mission impossible. Daarom bieden wij (gratis) onze hulp om de IT voor de thuiswerkers prima op orde te krijgen. Dan is dat in ieder geval geregeld!

Lees meer
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin