10.000 stappen challenge

Tip voor alle thuiswerkers: doe een 10.000 stappen challenge

Wij werken sinds de aanscherping van de coronamaatregelen weer allemaal thuis. De meeste collega's zagen daar behoorlijk tegenop. Een paar dagen per week thuis, prima, maar weer de hele week thuis is toch niet zo leuk meer. Om onszelf te motiveren om achter de laptop vandaan te komen en lekker naar buiten te gaan, doen we gezamenlijk een 10.00 stappen challenge. 17 (!) collega's hebben zich aangemeld om elke dag 10.000 stappen te zetten. We delen onze resultaten onderling, om elkaar te motiveren en te steunen. En dat werkt echt ontzettend goed! Er gaan foto's rond van collega's die in de stromende regen aan het wandelen of hardlopen zijn. Foto's van prachtige natuur. Foto's van blije kinderen die alweer naar een speeltuintje lopen met papa of mama. 

Zo houden we toch contact met elkaar. Onze 10.000 stappen app vervangt het koffiepraatje. Het is gezellig en we zijn nog sportief bezig ook. 

Meer actueel

Tech Event C#: Past, Present & Future was een succes

Tech Event C#: Past, Present & Future was een succes

Het eerste online Tech Event was interessant en boeiend voor de deelnemers en de YouTube kijkers.

Lees meer
March '21 must reads for developers (and architects)

March '21 must reads for developers (and architects)

Afgelopen maand waren er ook interessante artikelen over ons vak in de media. Martin Watts (.NET Developer/Architect) raadt de volgende vier artikelen aan om te lezen.

Lees meer
February '21 must reads for developers (and architects)

February '21 must reads for developers (and architects)

Wij delen graag onze .NET kennis! Met een bedrijf vol softwareontwikkelaars is er heel veel kennis in huis bij Bloemert, onze collega Martin Watts (.NET Developer/Architect) raadt de volgende vier artikelen aan om te lezen.

Lees meer
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin