10.000 stappen challenge

Tip voor alle thuiswerkers: doe een 10.000 stappen challenge

Wij werken sinds de aanscherping van de coronamaatregelen weer allemaal thuis. De meeste collega's zagen daar behoorlijk tegenop. Een paar dagen per week thuis, prima, maar weer de hele week thuis is toch niet zo leuk meer. Om onszelf te motiveren om achter de laptop vandaan te komen en lekker naar buiten te gaan, doen we gezamenlijk een 10.00 stappen challenge. 17 (!) collega's hebben zich aangemeld om elke dag 10.000 stappen te zetten. We delen onze resultaten onderling, om elkaar te motiveren en te steunen. En dat werkt echt ontzettend goed! Er gaan foto's rond van collega's die in de stromende regen aan het wandelen of hardlopen zijn. Foto's van prachtige natuur. Foto's van blije kinderen die alweer naar een speeltuintje lopen met papa of mama. 

Zo houden we toch contact met elkaar. Onze 10.000 stappen app vervangt het koffiepraatje. Het is gezellig en we zijn nog sportief bezig ook. 

Meer actueel

October '21 must reads for developers (and architects)

October '21 must reads for developers (and architects)

Afgelopen maand verschenen er weer interessante artikelen over ons vakgebied. Jarno Nijboer (Fullstack C# Developer) raadt de volgende vier artikelen aan om te lezen.

Lees meer
Voordelen van werken op externe projecten

Voordelen van werken op externe projecten

Bij Bloemert werken onze .NET Developers en Architecten zowel op interne als externe projecten. Wat is het voordeel voor jou als developer om op externe projecten te werken? We nemen in dit artikel graag mee in de redenen die onze medewerkers benoemen.

Lees meer
Zes redenen om voor Bloemert als werkgever te kiezen!

Zes redenen om voor Bloemert als werkgever te kiezen!

Als software ontwikkelaar kun je bijna overal aan de slag. Bloemert is een no-nonsense softwarehuis waar we met een mooi team van professionals werken. We geven je zes redenen om eens na te denken over een dienstverband bij Bloemert.

Lees meer
  • Dream IT
  • Dare IT
  • Do IT
experience region teamviewer it-software-solutions it-managed-services it-staffing instagram linkedin