Fout in update windows 10

Fout in update Windows 10

De langverwachte ‘October update’ van Windows 10 heeft de laatste weken nogal wat problemen veroorzaakt. Een aantal van de gehoorde klachten zijn: het kwijtraken van bestanden, HP-computers die veel crashes hebben na de update en een vastlopende computer tijdens de update. Niet wat je van een update verwacht. Windows is daarom gestopt met het uitrollen van deze update, maar het kan natuurlijk zijn dat u hem al geïnstalleerd heeft of een melding krijgt dat er een update klaarstaat.

Wat te doen?
Neem contact met ons op! Per situatie bekijken wij of wel updaten of juist het uitstellen van de update het beste plan is. Is er al een probleem ontstaan, dan zorgen wij dat deze zo spoedig mogelijk wordt opgelost. In sommige gevallen is het terugzetten van een oudere versie van Windows de meest veilige oplossing. Wanneer Microsoft de problemen heeft verholpen en de verbeterde update weer wordt vrijgegeven zullen wij u hierover informeren. Natuurlijk installeren wij deze pas als we er zeker van zijn dat deze geen problemen veroorzaakt.

Uw computer is vastgelopen tijdens de update?
Is uw computer vastgelopen? Onze IT specialisten staan graag voor u klaar. Zij zijn rechtstreeks bereikbaar tijdens kantooruren op 088 2400 191.