Vast bedrag per maand,
geen onverwachte extra’s

Al meer dan 15 jaar leggen wij bij bedrijven de IT-infrastructuur aan. Ook voeren wij het onderhoud uit en weten we vaak snel het probleem op te lossen. Dat is prettig, want dan kunt u snel weer aan het werk.

Preventief onderhoud
Onze ervaring leert dat de factuur na het oplossen van het probleem vaak als negatief wordt ervaren. Logisch, want het zijn onverwachte facturen waar u niet op had gerekend. Ondertussen wordt er binnen uw bedrijf wel steeds meer geautomatiseerd en is de schade bij een defect ook steeds groter. Uw personeel kan niet zonder mail, internet of een koppeling naar een softwarepakket. Daarom is het verstandig om preventief onderhoud uit de voeren.

Preventief IT-beheer
Onze systeembeheerders hebben een monitoringsysteem waarbij we de servers van onze klanten nauwlettend monitoren en onderhouden. We ontvangen meldingen wanneer er een overbelasting dreigt te ontstaan of wanneer een gebruiker problemen ervaart met inloggen. Zo kunnen we voordat problemen ontstaan vaak al actie ondernemen. Daarnaast maken we back-ups en beveiligen we iedere werkplek en alle servers. Dit allemaal voor een vast bedrag, al vanaf € 9,95 per maand.

Uit ervaring is gebleken dat wij door preventief onderhoud minder storingen hebben bij onze klanten en op deze wijze de kosten jaarlijks gezien lager uitvallen. Dat is precies ons doel, meer zekerheid voor een lagere prijs.

Excellence by IT
We zijn landelijk gezien misschien niet de allergoedkoopste, maar durven wel te zeggen dat we de beste service bieden. U belt rechtstreeks met de helpdesk en het probleem wordt direct opgepakt. Deze responstijd is uniek en mocht een probleem groter zijn dan verwacht… dan zorgen we voor een ander (tijdelijk) werkstation, zodat u verder kan werken en wij uw werkplek kunnen repareren. Dat noemen wij Excellence by IT!