Zomerupdate LogicTrade

De gordijncalculator is een compleet nieuwe functionaliteit in Zomerupdate LogicTrade, daarnaast is de SalesAssist gerestyled! Onze ontwikkelaars hebben de zomer in de bol en hebben de laatste maanden hard gewerkt aan deze en zelfs nog meer verbeteringen in de LogicTrade Zomerupdate.

User Experience verbeteren en nieuwe ontwikkelingen
Deze week en de komende weken ontvangen al onze klanten een update van LogicTrade. Samen met de gebruikers werken we constant aan verbeterpunten en nieuwe ontwikkelingen. “Het belangrijkste is om de user experience steeds te verbeteren.” zegt Gerco Dekker, Product Owner van LogicTrade. “Samen met de andere Product Owners bespreken we vragen van gebruikers, zien we de marktontwikkelingen en dagen zo onszelf en ons team steeds uit een stapje verder te gaan.”

Meer dan 30 features toegevoegd
De nieuwe update heeft meer dan 30 features toegevoegd; van een bijlage toevoegen aan een servicemelding tot de mogelijkheid om een bundeling van configuratiestappen te maken. De gordijncalculator is de meest in het oog springende nieuwe functionaliteit deze update. U kunt stoffenlijsten importeren in LogicTrade en voor plooigordijnen berekent LogicTrade voor u de prijs en het aantal meter stof dat u nodig heeft.

Prachtig om samen met gebruikers, designers en softwareontwikkelaars te werken aan zo’n Zomerupdate LogicTrade. Iedereen heeft hetzelfde doel, maar allemaal bekijken ze het vanuit een ander oogpunt. Samen komen we dan ook tot het beste resultaat” aldus Herriët Brinkman, eigenaar Bloemert.

 

Wilt u meer weten over deze update of de functionaliteiten van LogicTrade?

Neem contact met ons op door te bellen met 088 2400 100 of mail naar info@bloemert.com
Wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u om een demo te laten zien, natuurlijk kunt u ook alvast een kijkje nemen op de website van LogicTrade