Voorkomen is beter dan genezen

Tegenwoordig is ICT een van de belangrijkste onderdelen van een organisatie. Zonder ICT kunnen we eigenlijk niet meer werken. Dit weet Bloemert heel goed. Wij zorgen er daarom voor dat u altijd uw werk kunt blijven doen. Hoe doen wij dit? Uiteraard door de storingen die optreden zo snel mogelijk te verhelpen. Maar belangrijk is nog dat wij uw omgeving monitoren en preventief onderhoud plegen, zodat problemen zo veel mogelijk worden voorkomen. Wij verhelpen een probleem het liefst al voordat u door heeft dat er een probleem was!

Wat is IT-beheer eigenlijk?

IT-beheer is een groot begrip en misschien ook wel een vaag begrip. U kunt het ook werkplekbeheer of netwerkbeheer noemen. IT-Beheer is het onderhouden van alles wat met uw werkplek te maken heeft. Uw servers (al dan niet in de cloud), netwerk, alle werkplekken en wat daar bij hoort aan extra apparaten zoals printers. Door goed IT beheer zorgen wij ervoor dat zich zo min mogelijk problemen in uw IT omgeving voordoen, dat de storingen die er wel zijn, worden opgelost en dat u gebruik maakt van de beste oplossing die er voor uw manier van werken is. Wanneer er een mail niet verzonden kan worden, zorgen wij ervoor dat het opgelost wordt. Heeft u last van een trage verbinding? Dan lossen wij het voor u op of geven u een goed advies hoe u de snelheid kunt verbeteren. Concreet houdt IT beheer zich heel veel bezig met:

  • Zorgen dat uw back-up foutloos werkt;
  • Software up-to-date houden;
  • Beveiliging van de ICT-omgevingen;
  • Onderhoud van de servers, werkstations en netwerkapparatuur;
  • WiFi netwerk aanleggen en onderhouden. 

Service van Bloemert

U kunt ons zien als een onderdeel van uw bedrijf.  Wij kennen uw medewerkers, weten wat voor uw bedrijf belangrijk is en zorgen voor een persoonlijke dienstverlening. Wij leveren onze IT beheer service voor één vaste prijs. Geen verrassingen achteraf, maar u kunt nu al uw totale IT budget bepalen met onze vaste lage prijs per maand. Lees hier nog meer over ons IT-beheer voor één vaste prijs.