In recordtijd opgelost

Een snelle, goed werkende computer is heel veel waard. Reken maar eens uit wat het kost wanneer iemand elk uur 3 minuten wacht op zijn computer. 24 minuten op een werkdag, bijna 2 uur in de week. Dat is fors meer dan 8 uur – een hele werkdag! – per maand. Als geen ander zijn wij ons hiervan bewust. Beter gezegd: het is ons doel om dit te voorkomen. Al vanaf € 9,95 per maand bent u zeker van een goed functionerende werkplek!

Rechtstreeks bellen met onze supportafdeling

Wij onderhouden werkplekken om uitval te voorkomen. Mocht zich onverhoopt toch een probleem voordoen, dan kan uw werknemer direct met onze supportafdeling bellen. Want op zo’n moment zit niemand te wachten op een secretaresse of keuzebandje. Binnen enkele seconden loggen we in op de betreffende computer en gaan we het probleem oplossen.

Het is ons werk om deze problemen op te lossen, maar elke keer is het weer een feestje wanneer het gelukt is! Wij dagen onszelf uit om ieder issue sneller en beter af te handelen. Het liefst zo dat deze in de toekomst niet meer voor kan komen.

Vast bedrag per maand per werkplek
Iedereen mag rechtstreeks en onbeperkt bellen met onze supportafdeling. Naast deze support, onderhouden en monitoren we uw server, voeren we preventief onderhoud uit en maken we back-ups. We vervangen zelfs een werkplek indien nodig. Zodat uw werknemer door kan werken, want tijd is geld.

Iedere maand ontvangt u een rapportage van de werkzaamheden, de prestaties en kunt u zien met wie wij contact hebben gehad en voor welke issues. Dit alles voor een vast bedrag per maand, geen extra kosten achteraf. Wij zorgen dat u geen omkijken heeft naar uw netwerk- en IT-beheer.

Meer informatie over onze IT-pakketten >