Yes, LogicTrade 2.0, we did IT

Update LogicTrade 2.0

Sinds april 2017 zijn alle onderdelen onder een naam gekomen: Bloemert. Ook LogicTrade is onderdeel van ons bedrijf. LogicTrade is het softwarepakket voor de woonbranche. Deze maand brengt LogicTrade een grote update uit. Heel LogicTrade is vernieuwd en daar zijn we trots op! Hieronder leggen we kort uit wat nieuw is.

Nieuw design en nieuwe functionaliteiten

Met LogicTrade automatiseert u processen van offertes maken tot het uitleveren van artikelen. Het hart van LogicTrade is uw artikeldatabase. Door de verschillende abonnementen, van small tot enterprise, is LogicTrade geschikt voor bedrijven van groot tot klein. Door de update is de software snel, fris en zijn er nog meer functionaliteiten. Hieronder worden er aan aantal uitgelicht.

  1. Het nieuwe design.LogicTrade ziet er na de update lekker fris uit. Fellere kleuren, meer regelafstand en nieuwe iconen. Ervaar het zelf!
  2. Kopiëren van orders/offertes.
    Gebruikt u vaak dezelfde uitgebreide artikelen in uw offerte of order? Dan is het nu mogelijk om de offerte of order met één druk op de knop te kopiëren.
  3. Besteladvies.
    LogicTrade genereert een automatisch besteladvies voor alle bestellingen, die uit verkooporders komen en alle aanvullingen van de voorraad. Met het vernieuwde besteladvies heeft u meer controle over dit proces.
  4. Business Intelligence.
    Voor de Large en Enterprise abonnementen is het mogelijk om nog meer inzicht te krijgen. Met BI Connect uw omzet in handige grafieken zien. U bepaalt waar u graag op wilt sturen!

Voordelen van LogicTrade

Met LogicTrade heeft u één centrale artikeldatabase. De artikelen dienen als voeding voor alle verkoopkanalen, bijvoorbeeld uw webshop. U hoeft dus niet meer met verschillende pakketten te werken. Onduidelijkheden en dubbele gegevens zijn verleden tijd. LogicTrade is te koppelen met andere softwarepakketten. Wij zorgen voor uw complete automatisering.

Naar de website: www.logictrade.nl